Stora Kvinns Väg 78

Stora Kvinns Väg 78

Slutpris

3 900 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 78


Slutpris
3 900 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

StudioIägenhet i Långbro parks mest eftertraktade sekelskiftesfastighet

Obs inga förhandsvisningar av detta objekt! Sekelskiftesdröm med anor från 1900-talets början är äntligen till salu i populära Långbro Park! Denna unika studiolägenhet disponeras i dagsläget som en 2,5:a med arkitekt ritat loft. Lägenheten bjuder på en generös och luftig rymdkänsla med en imponerande takhöjd på ca 4 meter med gigantiska, vackra spröjsade fönster med tidstypiska djupa fönsternischer. Invid det nybyggda köket ligger ett praktiskt extra rum som kan användas som sovrum alt arbetsrum. Byggt ovan ett arkitektritad loft av högsta kvalité med glasräcke som skydd mot vardagsrummet, här finns även tre platsbyggda garderober med överskåp till. Gott om plats för dubbelsängen med tillhörande möblemang, här går det även att enbart mörklägga loftet via en längsgående gardin. De vackra fönsterpartierna har elektroniska mörkläggnings gardiner som ingår i köpet. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med en bardisk som avskärmar mot rummet. Genomgående fina parkettgolv och fräscha ytskikt i hela lägenheten. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Internet och kabel-tv ingår i avgiften.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen C med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Välkommen hem.


Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 030 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.