Stora Kvinns Väg 60, 3 tr

Stora Kvinns Väg 60, 3 tr

Slutpris

3 350 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 60, 3 tr


Slutpris
3 350 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Möjlig mini 3:a med balkong åt sydväst i anrika Långbro Park

I hjärtat av vackra Långbro park finner ni denna möjliga mini 3:a i utmärkt skick. Här bor du med kök och vardagsrum i ljus öppen planlösning. Genomgående fina parkettgolv i alla rum och fönster i tre väderstreck. Från vardagsrummet når du en generös balkong vänd i perfekt sydvästläge med eftermiddags-och kvällssol. Internet och kabel-TV ingår i avgiften! Exklusivt Marbodalkök med alla materialval i klassiskt vitt. Ett rejält sovrum med flera garderober och gott om plats för dubbelsängen, utöver detta går det att få till ett extra sovrum eller arbetsrum med fönster invid vardagsrummet. Stort och fräscht badrum med både tvättmaskin och separat torktumlare samt även golvvärme.

Du som har bil kan njuta av lyxen att ta hissen direkt från våningsplanet ner till garaget – speciellt uppskattat på vintern.

Här bor man med modern och komfortabel standard samt ett centralt och fint läge i parken, nära till populära Långbro värdshus och T-banan i Fruängens centrum.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag. En promenad bort ligger Aloë på Svartlösavägen som har hela två Michelinstjärnor.

Välkommen hem!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 390 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.