Vagnvägen 6 / Älvsjö - Långbro / Älvsjö / Stockholm

Välplanerat & rymligt!

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea/biarea
88/63 kvm
Driftkostnad
44 210 kr/år
Tomtarea
510 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Vagnvägen såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Vagnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö - Långbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en delvis kuperad, friköpt tomt erbjuds du nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och tillbyggda småstuga med lugnt och barnvänligt läge mitt emellan T-banan i Fruängen och pendeltåget vid Älvsjö station. På husets entréplan finner du ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis och vacker fiskbensparkett, kök med matplats invid fönster, tre sovrum i bra storlekar, ett separat wc-rum samt ett badrum med badkar och wc. I souterrängplanet finns ytterligare ett badrum med bl.a. både bastu, wc och tvättavdelning. Vidare finns ett rum, lämpligt som gästrum/sovrum/arbetsrum, pannrum samt hobbyrum/verkstad och utrymmen för förvaring. Huset är under åren väl underhållet men i behov av modernisering. Tomten har en kuperad del närmast huset samt en planare del med gräsmatta lämplig för barnens aktiviteter. I det direkta närområdet ligger finkrogen Aloë med två stjärnor i Guide Michelin samt en lekpark för barnen. Välkomna på visning av en trivsam familjevilla med barnvänligt, trivsamt läge i Långbro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.