Västerängsvägen 10

Västerängsvägen 10

Slutpris

5 025 000 kr


Långbro— Älvsjö— Stockholm

Västerängsvägen 10


Slutpris
5 025 000 kr

Långbro— Älvsjö— Stockholm

Med bästa läge för barnen, nära skola, dagis, fotbollsplan m.m. ligger detta hus med hel källare på friköpt skafttomt om 661 kvm. Här bor du lugnt bland villorna och långt från trafiklederna.
På huset har stora renoveringar gjorts som tak, källare, dränering, vind och tegelfasaden behöver sällan underhållas.
Från hallen kommer man in till både kök och vardagsrum. Några trappsteg upp finns två sovrum plus ett stort vindsrum som kan användas som tonårsdel eller TV-rum. Ett badrum finns i ett av sovrummen och dessutom finns både WC och duschkabin i källaren. På tomten finns en uteplats under tak, en bod med indragen el, flera planteringar och en gräsmatta med plats för studsmattan och bus.

Mycket bra läge i området med närhet till flera skolor och förskolor. Gott om fritidsaktiviteter finns med Långsjöbadet där nu en uppskattad skridskobana är upplogad och kort avstånd till Gamla Älvsjö IP med bollplan och motionsspår. För lyxig spis finns Långbro Värdshus omgiven av vackra Långbro Park.
Bra kommunikationer med bussar till Fruängen eller Älvsjö station för tunnelbana, pendeltåg och bussar runt Söderort. Vill du ta en morgonpromenad är det 15-20 minuter till respektive station.


Boarea/biarea
80/54 kvm
Driftkostnad
34 709 kr/år
Tomtarea
661 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.