Västerängsvägen 10 / Långbro / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
5 025 000 kr
Boarea/biarea
80/54 kvm
Driftkostnad
34 709 kr/år
Tomtarea
661 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerängsvägen såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Västerängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bästa läge för barnen, nära skola, dagis, fotbollsplan m.m. ligger detta hus med hel källare på friköpt skafttomt om 661 kvm. Här bor du lugnt bland villorna och långt från trafiklederna.
På huset har stora renoveringar gjorts som tak, källare, dränering, vind och tegelfasaden behöver sällan underhållas.
Från hallen kommer man in till både kök och vardagsrum. Några trappsteg upp finns två sovrum plus ett stort vindsrum som kan användas som tonårsdel eller TV-rum. Ett badrum finns i ett av sovrummen och dessutom finns både WC och duschkabin i källaren. På tomten finns en uteplats under tak, en bod med indragen el, flera planteringar och en gräsmatta med plats för studsmattan och bus.

Mycket bra läge i området med närhet till flera skolor och förskolor. Gott om fritidsaktiviteter finns med Långsjöbadet där nu en uppskattad skridskobana är upplogad och kort avstånd till Gamla Älvsjö IP med bollplan och motionsspår. För lyxig spis finns Långbro Värdshus omgiven av vackra Långbro Park.
Bra kommunikationer med bussar till Fruängen eller Älvsjö station för tunnelbana, pendeltåg och bussar runt Söderort. Vill du ta en morgonpromenad är det 15-20 minuter till respektive station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration