Västerängsvägen 28 / Älvsjö-Långbro / Älvsjö / Stockholm

Rymlig 20-talsvilla med generös tomt och balkong i soligt sydvästläge

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea/biarea
130/80 kvm
Driftkostnad
34 733 kr/år
Tomtarea
1 043 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerängsvägen såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Västerängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö-Långbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna rejäla 20-talsvilla belägen på en generös och friköpt tomt om 1043 kvm. Huset och tomten ligger i soligt syd/väst med flera plana och barnvänliga ytor att leka på. Här erbjuds hela 7 rum och kök fördelat på en total area av 180+68 kvm. Huset präglas av luftiga och generösa ytor med fantastisk potential att bli ett av områdets finaste. Flera original detaljer bevarade i huset som t.ex en kakelugn i ett av de större sovrummen på ovanvåningen och även flera tidstypiska inbyggda skåp och klädkammare samt även ett tvättställ i ett av sovrummen. Här erbjuds ett rymligt kök, ett ännu större allrum tillbyggt mot husets baksida, ett vardagsrum som går att dela upp till ett extra sovrum med ingång från köket. Behöver du, så finns möjlighet till 5 sovrum i bostadsplan. Dessutom finns tillgång till WC på samtliga tre våningsplan. I källarplan finner du flera generösa ytor bl.a. en gillestuga med egen kamin, ett stort badrum/tvättstuga i anslutning till en bastu. Enligt besiktningsmannen finns ljusgrå puts kvar bakom träpanelen.
Huset står på en solig och lätt sluttande trädgårdstomt omgärdad av en vacker häck som också skyddar mot insyn. Balkong ovanpå utbyggnad i bästa syd/väst med sol större delen av dag till solnedgång.

Lugnt och trivsamt läge men ändå nära till bra kommunikationer som T-bana i Fruängens centrum eller buss på Svartlösavägen till pendeln i Älvsjö station. I närområdet finner du Fru Marias bak som är ett trivsamt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken Livings lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen Crispy Duck och finkrogen Aloê - numera med en stjärna i Guide Michelin så boka i god tid. En kort promenad bort har du populära och vackra Långbro Park med flera trevliga promenadstråk och omtyckta Långbro värdshus.

Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.