Rusthållarvägen 135 / Bagarmossen / Stockholm

Högst upp i huset, härligt ljus i öppen planlösning, nära T-bana SE ALTERNATIV PLANLÖSNING

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
4 104 kr/mån
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SE ALTERNATIV PLANLÖSNING

Välplanerad bostad med ett fantastiskt ljus högst upp i huset. Utmärkt planlösning med väl avvägda rum, vardagsrummet har fransk balkong i sydväst, parkettgolv i original och en fin glasvägg mellan vardagsrum och kök. Lättarbetat kök med matplats för flera. Kaklat badrum med badkar och vädringsfönster i höjd med trädkronorna. Utmärkt förvaring i originalgarderoberna vid entrén. Här har ni alla förutsättningar för att skapa drömboendet. Den alternativa planlösningen möjliggör ett sovrum till, och från lägenheten har ni uppsikt över den bilfria gården med lekplats. Föreningen är stabil och välskött och erbjuder uthyrning av övernattningslägenhet och föreningslokal till alla medlemmar. Tvättstugan är stor och modernt utrustad och till varje lägenhet har tillförande två egna förråd. Populära Bagarmossen är ett lugnt och trivsamt område med nära anslutning till tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 10 min. Förutom god service med bibliotek, apotek och bra mataffärer så erbjuds här ett ovanligt rikt kultur- och matutbud med Bagarmossen Folkets Hus och populära restaurang Centan. Med Nackareservatet runt knuten finns möjlighet till friluftsliv året om. Här kan man bada, spela golf och promenera i riktig skog. Välj ett boende som har både närheten till naturen och stan! Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.