Björksundsslingan 15 / Bandhagen / Stockholm

Fritt läge med milsvid utsikt!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 052 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björksundsslingan såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Björksundsslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern lägenhet högst upp i huset som ligger med högt läge i Bandhagen - här förstår man innebörden av ordet "örnnäste"!

Det första man möts av i lägenheten är de stora fönstrena och det fria läget. Här upplever man ingen insyn utan bara utsikt över stort delar av söderort med Globen i bakgrunden. Den öppna planlösningen förstärker upplevelsen av rymd, och man har även en stor balkong som blir som ett extra rum på sommaren. Ytorna fungerar exemplariskt både till vardags och till festliga sammanhang där man kan ställa upp ett långbord för vänskapskretsen.

Sovrummet är rymligt och man får utan problem plats för en dubbelsäng jämte den enorma garderoben med generös förvaring. Stort duschrum med egen tvättmaskin och plats för badkar om man så önskar.

Från lägenheten har man endast någon minuts promenad till Bandhagen centrum som har både tunnelbana och busskommunikationer. Här finns även matbutik, restaurang och café. Närhet även till Högdalen med butiker av de flesta sorter. Här finns Högdalens simhall med bassäng, styrketräning och olika sorters gruppträning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.