Fjugestagränd 1

Fjugestagränd 1

Slutpris

2 420 000 kr


Hagsätra / Ormkärr— Bandhagen— Stockholm

Fjugestagränd 1


Slutpris
2 420 000 kr

Hagsätra / Ormkärr— Bandhagen— Stockholm

Utmärkt fyra belägen i populära Ormkärr. Omtyckt BRF med naturen runt knuten!

Med ett av Hagsätras bästa lägen ligger denna trivsamma fyra om 77,5 kvm, belägen på lugn gata en våning upp i populära HSB-föreningen Brf Vårsådden som är mycket stabil med mycket låg skuldsättning och stor kassa. Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt och fönsterpartier i flera väderstreck. Lägenhetens yta är således perfekt disponerad genom ett generöst sällskapsrum som rymmer soffa, soffbord, fåtöljer samt matplats för familj och vänner, ett sällskapsrum med flera möbleringsalternativ samt utgång till balkong. Lägenheten har ett stilrent och lättarbetat kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, rikligt maskinellt utrustat. Lägenhetens tre rogivande sovrum är väl tilltagna och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Renoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar, nytt och fräscht, lägenheten är i genomgående fint skick där ni kan flytta in direkt.

Här bor du i barnvänliga Ormkärr med närhet till lekpark, mysiga grönområden förskola och skola finns på promenadavstånd, dessutom kommunikationer med buss till Älvsjö-Hagsätra-Högdalen och endast 5 min gångavstånd till tunnelbana i Hagsätra Centrum och pendeltåg i Stuvsta.

Välkommen på visning!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 754 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-20

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Fjugestagränd såldes av oss 2023-09-20. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Fjugestagränd.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.