Porlabacken 35 / Bandhagen / Hagsätra / Bandhagen / Stockholm

Trivsam 3:a i mysiga kvarter med balkong!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
5 108 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Porlabacken såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Porlabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen / Hagsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad, ljus och trivsam 3:a med balkong och fönster i två väderstreck. Två generösa rofyllda sovrum med flertalet stora garderober som inrymmer gott om förvaring. Båda sovrummen finns gott om plats för dubbelsäng, nattygsbord och annan önskvärd trivselinredning. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel och soffbord. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen mot lugnt gårdsläge. Plats för cafémöbler och växter. Rymligt kök med plats för matgrupp om 4-6 personer. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning för ytterkläder och skor.

Brf Porlabacken 1 bildades 2007 och består av 50 st bostadsrätter och 4 st hyresrätter (dold tillgång). I direkt anslutning till fastigheten finns fina grönområden med promenadstråk och på ett par minuters promenad når du Hagsätra Centrum som har ett bra centrumutbud med affärer, caféer, restauranger, torghandel, apotek, gym och framförallt t-bana Hagsätra. Härifrån tar du dig smidigt in till stan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.