Getingvägen 11 / Bergshamra / Norrtälje

Insynsskyddad pärla omsluten av grönska och blomster med kommunalt v/a

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
25 977 kr/år
Tomtarea
1 527 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Getingvägen såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Getingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Getingvägen 11 i populära Bergshamra - Enviken med närhet till havet. Charmigt enplanshus med kommunalt V/A, åretruntstandard på en fin grönskande och insynsskyddad trädgårdstomt. Det är en härlig plats att samla familj och vänner på. Huset om 54 kvm rymmer 4 rok och ligger beläget med fin utsikt över trädgård och trädtoppar, ett kök och vardagsrum i anslutning till varandra med vackert trägolv och braskamin samt ett stilrent ljust duschrum. Från vardagsrummet når ni husets hjärta, den rymliga altanen.

Här finns flertalet uteplatser med sol hela dagen, picknick på gräsmattan eller avkoppling på altanen. Vidare på tomten finns gäststugan för övernattande gäster och praktisk undangömd förvaring för verktyg och redskap under altanen.

Här bor du havsnära med badplats och möjlighet till båtplats. Området har både pool, tennisbana, motionsspår och boulebana. Båthamnen och havsbadet finns i Bergshamraviken. Med bara 5 minuter till Bergshamra är det nära till service och handel. Detta är definitionen av en roslagsidyll i ett trivsamt område för sommarnöjen där stadens ljud och brus försvinner bort, trots att fastigheten endast ligger ca 20 minuter från Norrtälje och 1 timme från Stockholm. Allt det här i kombination med kommunalt VA gör detta till ett enkelt boende att flytt in i. En dröm på landet med allt du kan önska dig.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.