Morastigen 13 / Bergshamra / Norrtälje

Lantligt vinterbonat hus med kvällssol, nära havet & service!

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
12 752 kr/år
Tomtarea
2 282 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på morastigen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på morastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Morastigen 13, ett smakfullt vinterbonat hus i vackra Östervik - Bergshamra! Här bor ni med ett naturskönt läge i byn på 60 kvm fördelade på ordentlig hall, stilrent kök med panoramafönster ut mot äng, stort härligt vardagsrum med braskamin och fönster i tre väderstreck, helkaklat duschrum med wc, tvättstuga, två sovrum och generös altan med sol från morgon till kväll.

Syd-väst vänd tomt med fin utsikt över fält, stenmur, plan och tillgänglig natur-och trädgårdstomt med generös altan som löper runt hela huset. Här har du nära till havet med fina badplatser och naturreservat. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, med möjlighet för utbyggnad.

En kort promenad bort (1,5) i Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Bra pendlingsläge med närhet till busskommunikationer (450 m). Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Bergshamra ligger endast 15 minuter ifrån Norrtälje.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.