Morastigen 13

Morastigen 13

Slutpris

2 195 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Morastigen 13


Slutpris
2 195 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Lantligt vinterbonat hus med kvällssol, nära havet & service!

Välkommen till Morastigen 13, ett smakfullt vinterbonat hus i vackra Östervik - Bergshamra! Här bor ni med ett naturskönt läge i byn på 60 kvm fördelade på ordentlig hall, stilrent kök med panoramafönster ut mot äng, stort härligt vardagsrum med braskamin och fönster i tre väderstreck, helkaklat duschrum med wc, tvättstuga, två sovrum och generös altan med sol från morgon till kväll.

Syd-väst vänd tomt med fin utsikt över fält, stenmur, plan och tillgänglig natur-och trädgårdstomt med generös altan som löper runt hela huset. Här har du nära till havet med fina badplatser och naturreservat. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, med möjlighet för utbyggnad.

En kort promenad bort (1,5) i Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Bra pendlingsläge med närhet till busskommunikationer (450 m). Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Bergshamra ligger endast 15 minuter ifrån Norrtälje.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
12 752 kr/år
Tomtarea
2 282 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på morastigen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på morastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.