Östervik 65

Östervik 65

Slutpris

3 500 000 kr


Bergshamra - Östervik— Bergshamra— Norrtälje

Östervik 65


Slutpris
3 500 000 kr

Bergshamra - Östervik— Bergshamra— Norrtälje

Nybyggd villa i Skandinavisk stil med utsikt över naturreservat & havsvik!

Välkommen till Östervik 65, en smakfull nybyggd 1,5-plansvilla i attraktiva Östervik-Bergshamra! Här bor ni med ett naturskönt läge i byn på 139 kvm fördelade på ordentlig hall, stilrent kök i öppen planlösning, vardagsrum med 5,70 meter i takhöjd, braskamin, panoramafönster, två helkaklade duschrum, tre bra sovrum och stor altan i soligt syd-väst läge med Österviken i blickfånget, under de lövfria årstiderna känner man närheten till havet. Ett hus som byggts i permanentstandard under 2018 med hög komfort, platta på mark med vattenburen golvvärme, vattentoa och borrad brunn.

Södervänd tomt som gränsar till naturreservat som ger ett ostört och insynsskyddat läge. Här får du möjligheten att själv planera tomten som du vill ha den och bara fantasin sätter stopp för vad den ska användas till. Framför huset ligger en fårhage som du rofyllt kan se utöver från fåtöljen i vardagsrummet och bara 300 meter från huset ligger havsviken med möjlighet till båtplats.

I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Bra pendlingsläge med närhet till busskommunikationer. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga.

Här har ni också plats för övernattande gäster i gäststugan om 15 kvm som byggts i samma fina stil som huset.
Tillträde kan ske omgående. Varmt välkommen på visning!


Boarea
139 kvm
Tomtarea
3.3269 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Östervik såldes av oss 2019-01-11. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Östervik.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.