Ringdansvägen 43 / Bergshamra - Enviken / Bergshamra / Norrtälje

Bergshamra- Enviken

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
22 900 kr/år
Tomtarea
1 603 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringdansvägen såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Ringdansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra - Enviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig fritidshus på insynsskyddad tomt med kommunalt VA. Hus med öppen planlösning och två sovrum. Altandäck i söder som knyter ihop huvudhuset med gästhuset som även har en bastu. Härlig tomt i lugnt område som till största delen är naturtomt. Runt huset är det gräsmattor som kombinerats med perenner till en vacker helhet.

På fastigheten finns även carport med förråd, en snickarbod ca 10 kvm samt en vedbod med vidbyggt utedass. Ett perfekt fritidsboende året runt med kommunalt VA.

Enviken är ett populärt område med både pool, tennisbana, motionsspår, båthamn och havsbad i Bergshamraviken. Det är 5 minuter till Bergshamra med ICA-affär, vårdcentral, byggvaruhandel, pizzeria och bensinstation. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme. Samfällighetens hemsida www.enviken.net

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.