Sjöskogen 202

Sjöskogen 202

Slutpris

1 650 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Sjöskogen 202


Slutpris
1 650 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Fint fritidshus i populära Sjöskogens fritidshusområde intill Länna kyrksjö - 55 min från Stockholm

Trevligt fritidshus om 79 kvm belägen på stor insynsskyddad tomt i populära Sjöskogen intill Länna kyrksjö. Huset erbjuder vardagsrum med fint ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök och matplats med härlig braskamin, fyra fina sovrum, välkomnande hall samt äldre duschrum med separett. Längs hela framsidan av huset finns en stor härlig altan med trätrall, delvis under tak. På den stora härlig tomten finns fina planteringar, rabatter, rosor, flera olika sorters klematis, fruktträd och bärbuskar. Här finns plana ytor för spel och lek, till och med en egen boulebana samt lättskött naturtomt. Flera uteplatser gör det möjligt att följa solen under dagen. På tomten finns även ett gästhus med egen altan samt växthus.

I området finns både badplats och båtbrygga. Båtplats och fiskekort ingår i samfällighetsavgiften. Här finns även ett bastusällskap man kan söka medlemskap i för att nyttja den fina bastun. Ett lugnt och stillsamt område med naturen nära inpå och fina svamp- och bärskogar

Området ligger ca 5km från Bergshamra by där du har mataffär, vårdcentral och marina. Till Norrtälje är det 2,2 mil och till Stockholm 6,6 mil.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
89 kvm
Driftkostnad
23 800 kr/år
Tomtarea
2 825 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sjöskogen såldes av oss 2023-09-28. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Sjöskogen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.