Krokängsvägen 1

Krokängsvägen 1

Slutpris

2 650 000 kr


Marum— Björkö— Norrtälje

Krokängsvägen 1


Slutpris
2 650 000 kr

Marum— Björkö— Norrtälje

Stilrent fritidshus med båtplats och närhet till magisk sandstrand!

Välkommen till Krokängsvägen 1 på Björkö – en plats som erbjuder en extraordinär livsstil i en avkopplande miljö endast 400m till Marumsbadets magiska sandstrand. Detta stilrena fritidsbostad med 4 rum och 86 kvm boarea, tomten på 2017 kvm, är det perfekta stället att koppla av och njuta av livet.
Boendet har en stor altan med fri utsikt över ängarna, och ett gäst/bastuhus för att njuta av en avkopplande bastusession efter en lång dag på sandstranden. Med fastigheten medföljer en båtplats vilket gör att ni kan utforska den fantastiska skärgården.

Unikt belägen på en av Björkös mest eftertraktade områden, bjuder denna fastighet på en magisk sandstrand för en morgonpromenad eller picknick i sanden, och ett fantastiskt skärgårdslandskap för några avkopplande dagar. Detta fritidshus är minst sagt en idyllisk plats för alla som söker en bekväm och önskvärd livsstil.

På enkelt badrocksavstånd (900m) från huset når man enkelt föreningens bad och båthamn där båtplatsen finns. I området ligger även en av Roslagens vackraste badstränder med stor långgrund sandstrand, ca 400 m från huset. Till Marum går SL-buss 636. Från Marum når man snabbt och enkelt en vacker skärgård med sjökrogar som Lidö, Fejan och Arholma inom räckhåll.

Kom och upplev allt detta under en visningsrunda med oss !
Välkommen till Marum!


Boarea
86 kvm
Driftkostnad
21 537 kr/år
Tomtarea
2 017 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Krokängsvägen såldes av oss 2024-04-23. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Krokängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.