Skeppsmyravägen 131

Skeppsmyravägen 131

Slutpris

1 470 000 kr


Skeppsmyra— Björkö— Norrtälje

Skeppsmyravägen 131


Slutpris
1 470 000 kr

Skeppsmyra— Björkö— Norrtälje

Sommardröm

Välkommen till denna sommardröm om 42 kvm i högt fritt läge med stort soligt altandäck på en vacker naturtomt om 3 570 kvm med sommaräng och släta berg i dagen.

Det välskötta huset har två bra sovrum, kök, toalett och vardagsrum med en vacker murad öppen spis. Från huset når man det stora härliga altandäcket i högt, fritt och soligt läge med vacker utsikt. Här finns också en rejäl gäststuga om ca 18 kvm med två rum, nybyggd friggebod om ca 15 kvm inredd som gäststuga samt ett uthus om ca 10 kvm.

Den stora varierade tomten ligger högt beläget med vacker utsikt över åkrar i väster och har ett perfekt solläge. Här finns en del skog, naturtomt, släta berg i dagen och en vacker sommaräng med massor av blommor.

Från huset når man buss (SL636) ca100m, möjlig båtplats ca 700m, badplats drygt 1km och åretruntöppen affär 10 km. I området finns även sommarcafe, restaurang samt brygga för passbåt och waxholmsbåt.


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
14 897 kr/år
Tomtarea
3 570 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Skeppsmyravägen såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Skeppsmyravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.