Björkudden 460

Björkudden 460

Slutpris

6 050 000 kr


Blidö - Björkudden— Blidö— Norrtälje

Björkudden 460


Slutpris
6 050 000 kr

Blidö - Björkudden— Blidö— Norrtälje

Björkudden - fritidshus med flera gästhus och egen brygga

Välkommen till detta sjönära fritidshus med viss sjöutsikt. Egen brygga finns ca 100 m från huset. Huset har öppen planlösning med vardagsrum och kök, 2 rejäla sovrum samt badrum. Stort altandäck i sydväst med delvis sjöutsikt. Här har du sol hela dagen och blir du för varm tar du en kort promenad ner till den egna bryggan för ett dopp. Altanen är delvis inglasad vilket förlänger säsongen.

På fastigheten finns också 3 isolerade gästhus varav det minsta idag använts som förråd. Det största är ett nybyggt attefallshus(25 kvm) med allrum, badrum och sovloft. Det mindre gästhuset(20 kvm) har ett allrum, ett litet sovrum och badrum. På fastigheten finns även ett utedass.

Huvudbyggnaden ligger högt på tomten med gräsmattor och perenner. Tillsammans bildar husen en vacker gårdsbild inramad av en gärdesgård. Vid vattnet ligger den egna bryggan i västerläge med sol långt in på kvällen.

Större badplats med sandstrand finns ca 15 min promenad och välsorterad livsmedelsbutik 3 km. Till buss som går flera gånger dagligen drygt 2 km, och till bilfärja 10 min.

Mer om Blidö finns på: http://www.blido.info/


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
19 200 kr/år
Tomtarea
2 148 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Björkudden såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Björkudden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.