Blidö kyrkallé 2

Blidö kyrkallé 2

Slutpris

12 500 000 kr


Blidö - Blidö Kyrka— Blidö— Norrtälje

Blidö kyrkallé 2


Slutpris
12 500 000 kr

Blidö - Blidö Kyrka— Blidö— Norrtälje

Drömmen om en prästgård vid vattnet

Järngrinden öppnas och du kommer in på gårdsplanen där flaggan är i topp. Vinden tar tag i syrenbusken och den ljuva doften når din näsa. Du stannar upp och andas in. Framför dig har du den gula prästgården som välkomnar och lugnet infinner sig. Prästgården är renoverad tidsenligt och har stora sociala ytor. Det är inte svårt att se en middag serveras i den vackra glasverandan. All modern utrustning finns i köket och bra arbetsytor. Huset erbjuder hela 5 sovrum så här finns det plats för många gäster eller den stora familjen. Flera möjligheter att tillbringa tid utomhus både på altanen eller någon av de två balkongerna. En tomt med något högt läge med sol hela dagen.

En mäktig känsla att stega in på tomten och röra sig ner mot vattnet där sjöstugan ligger. En renoverad stuga intill vattnet. Här finns kök, vardagsrum, sovloft och WC/dusch. De generösa gräsytorna mellan husen bjuder in till både lek och rekreation. Några steg till så är du nere vid vattnet och flytbryggan. Här kan du ha båten liggandes på vänt för härliga turer i Roslagens vackra skärgård. Vänder du blicken från strandlinjen upp mot huset så ser du till vänster den gamla Krogstugan. Detta är en av få byggnader i skärgården som inte brändes ner vid rysshärjningarna. Krogstugan har sitt ursprung från 1700-talet, något som känns när du kliver in och möter de tidstypiska detaljerna som är bevarade. Stugan har renoverats varsamt och har idag vardagsrum, sovrum samt wc.

Denna plats för tankarna till Astrid Lindgrens sagor och är sannerligen en plats att njuta på. Gårdsbilden ger en vacker inramning och kontakten med vatten gör det komplett.

Blidö når du med bilfärja och på ön finns en välsorterad mataffär, Blidö Hamnkrog och Blidö Bio. Buss flera gånger dagligen till Norrtälje. Mer om Blidö finns på: http://www.blido.info/

Varmt välkommen på visning på vackra Blidö och denna skärgårdspärla!


Boarea/biarea
179/85 kvm
Driftkostnad
34 988 kr/år
Tomtarea
2 916 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Blidö kyrkallé såldes av oss 2021-06-24. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Blidö kyrkallé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.