Storö Furusundsvägen 216

Storö Furusundsvägen 216

Slutpris

9 250 000 kr


Storö / Solö— Norrtälje

Storö Furusundsvägen 216


Slutpris
9 250 000 kr

Storö / Solö— Norrtälje

Storö/ Solö- sjöställe med magnifikt söderläge

Drömmer du om ett hus vid havet där du kan ta ett morgondopp direkt från egen brygga, njuta av solen hela dagen på ett stort altandäck och umgås med nära och kära i generösa utrymmen? Då har du hittat det perfekta drömboendet på Storö! I denna rymliga villa från Trivselhus med söderläge och 171 kvm boarea kan du och din familj trivas och leva lätt på det bekymmersfria livet vid sjön. Huset har sex rum med plats för både den stora familjen och gäster som övernattar i det extra gästhuset. Varje rum är ljust och fräscht inrett med hög standard.

Den stora trädgården charmigt inramas huset och hemtrevlig miljö. Genom den öppna och ljusa planlösningen har du från vardagsrummet och det stora altandäcket utsikt över trädgård och hav. Året runt kan du njuta av uteplatserna i solen eller ljuset från den stämningsfull eldstaden under vinterhalvåret. Tomten som är på ca 2 400 kvm erbjuder gott om plats för lekar och aktiviteter för både barn och vuxna. Tomten går inte enda ner till vattnet men man klipper och sköter denna del också.

Beläget i vackra Storö på vägen ut mot Furusund, bara 75 km från Stockholm, är detta hus ett perfekt val för dig som vill ha snabb tillgång till grönska och fridfullhet. Buss till Norrtälje flera gånger dagligen ett hundratal meter. Till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang är det ca 10 min med bil. Med båt når man också Furusunds värdshus, Högmarsö krog och Ängsö Nationalpark inom 15 min samt Marholmen.


Boarea/biarea
171/74 kvm
Driftkostnad
31 350 kr/år
Tomtarea
2 828 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Storö Furusundsvägen såldes av oss 2024-04-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Storö Furusundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.