Fästvarpsstigen 4

Fästvarpsstigen 4

Slutpris

2 575 000 kr


Norröra— Blidö— Norrtälje

Fästvarpsstigen 4


Slutpris
2 575 000 kr

Norröra— Blidö— Norrtälje

Norröra - fräscht fritidsboende på Saltkråkan

Nu finns det möjlighet att förvärva ett fräscht fritidsboende på Norröra i utkanten av byn endast 200 m till havet och en kort promenad till ångbåtsbryggan. Charmigt hus byggt 2013 med takhöjd upp i nock och effektivt planerat med fullutrustat kök (kyl/frys samt spis med både gas och el, disken sköter man från uteköket) och vardagsrum i öppen planlösning. Ett sovloft kompletterar helheten. Höga fönsterpartier ger härligt ljus till huset och lite kallare dagar värmer den vackra gjutjärnsspisen (från danska WHAM) skönt.

Altandäck finns i sydväst runt huset i två väderstreck. Detta kopplas sedan ihop med altandäcket vid gästhuset. Isolerat gästhus om 15 kvm med ljusa färger och takhöjd upp i nock även här hög glasdörr samt sidoinsläpp vilket ger mycket ljus. Bägge husen har dörrluckor som man praktiskt stänger till när man inte är på plats. På fastigheten finns även ett förråd om 10 kvm som har en separat utrymme med förbränningstoalett. Tomten har gräsmattor runt husen med en del träd och i övrigt naturtomt. En mindre stenmur ger det där lilla extra. Vattenpost finns i tomtgräns. En riktig skärgårdsidyll med ett bra boende.

Vill man utöka boarean så finns generösa planbestämmelserna som ger möjlighet att bygga 150 kvm byggyta ( se planbestämmelser under dokument).

Norröra ligger strax utanför Blidö med ytterskärgården in på knutarna. Ön är känd från 60-talets Saltkråkan med Tjorven, farbror Melker och Snickargården som finns där än idag. Ön trafikeras dagligen av Waxholmsbolaget. Waxholmsbåtar går från Furusund och Östernäs med bra möjligheter till gratis parkering. Det går även bra att ta sig med Waxholmsbåt inifrån Stockholm och ut til Norröra.


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
7 000 kr/år
Tomtarea
2 389 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-08-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fästvarpsstigen såldes av oss 2022-08-11. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Fästvarpsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.