Fiskarstigen 13

Fiskarstigen 13

Slutpris

1 900 000 kr


Blidö— Norrtälje

Fiskarstigen 13


Slutpris
1 900 000 kr

Blidö— Norrtälje

Fiskarstigen/ Blidö - fritidshus med härlig västerläge och fin tomt

Trevligt fritidshus med charmig karaktär som gör det hemtrevligt och mysigt - perfekt för dig som söker en avkopplande livsstil i vacker natur. Huset har vardagsrum, kök, 2 sovrum och badrum med dusch och wc samt en härlig altan i vsäterläge med sol heladagen. Den stora tomten är vacker med västerläge för soliga eftermiddagar och härliga sommarkvällar och här finns både en liten gäststuga och flera dignande äppel-, plommon- och körsbärsträd. Här kan du njuta av vatten och natur på nära håll.

Till bad och möjlighet till båtplats har du några hundra meter. Du har även fina promenadstråk och skog runt hörnet som ger dig en avkopplande tillvaro. 200 meter från huset finns även ett mysigt kafé och vandrarhem som säljer färskt bröd på morgnarna.

Det fina läget gör huset till en plats som passar alla åldrar och som kommer att ge dig många fina minnen. Varmt välkommen på visning av detta trevliga fritidshus på Blidö!

Till Almviks ångbåtsbrygga (trafikeras av Waxholmsbolagets båtar från Stockholm) är det ca 1 km, till välsorterad livsmedelsbutik 2 km, Blidö Brygga och Bistro som är restaurang och vandrarhem ca 1 km och busshållplats ca 100 m. Till färjeläget är det 10 min med bil. Mer om Blidö finns på: http://www.blido.info/


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
20 900 kr/år
Tomtarea
2 581 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Fiskarstigen såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Fiskarstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.