Kolnäsvägen 45B

Kolnäsvägen 45B

Slutpris

7 600 000 kr


Blidö— Norrtälje

Kolnäsvägen 45B


Slutpris
7 600 000 kr

Blidö— Norrtälje

Sjöställe - med fantastik utsikt mot Svartlögafjärden

Här finns nu möjlighet till ett härligt sjöläge på utsidan av Blidö med magnifik utsikt ut över Svartlögafjärden. I ett fantastiskt läge och med en öppen och plan tomt som sluttar ner mot vattnet kan du här njuta av skärgården på första parkett. Nere vid vattnet finns en rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup.

Huset, från 2016 (Fiskarhedenvillan), är smakfullt och praktiskt med en öppen planlösning. Genomgående ljusa färger och stilfulla materialval. Det finns 3 sovrum och generöst med fönster mot vattnet. Huset passar bra att använda som fritidshus för användning året runt eller som permanentboende. Generösa fönsterpartier från vardagsrummet suddar ut gränsen mellan ute och inne och binder samman samvaron inne och ute. Det stora härliga altandäcket mot vattnet är delvis insynsskyddat och erbjuder sol hela dagen.

Tomten sträcker sig ungefär 20 m från vattnet sedan har man exklusivt enskilt servitut på tomten ner till vattnet inklusive strandlinje och vattenareal 20 m ut från strandlinjen (se servitutet under dokument och länkar). Idag består tomten av gräsmattor.

Ett mycket bra sjöställe på utsidan av Blidö med fantastisk utsikt, rejäl brygga vid vattnet och ett nybyggt hus med öppen planlösning.

Fastigheten ligger i ett lugnt och idyllisk område med Svartlögafjärden som granne. Till välsorterad Livsmedelsaffär är det 4 km. Buss till Norrtälje (634) går flera gånger dagligen ca 2 km. Vaxholmsbåt vid Stämmarsund 2 km.


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
12 500 kr/år
Tomtarea
1 248 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kolnäsvägen såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Kolnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.