Odessas odling 3 / Söderöra / Blidö / Norrtälje

Söderöra - härligt fritidsboende året runt

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
14 175 kr/år
Tomtarea
2 484 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Odessas Odling såldes av oss 2020-07-05. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Odessas Odling

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderöra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Söderöra. Ett eget litet paradis strax utanför Blidö. Här bor ni strax utanför byn och en kort promenad ner till båtplatsen. Huset har på ett mycket smakfullt inretts och den stora altanen har sol hela dagen ett ställe att bara flytta in i och börja njuta. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök med härlig matplats i väster, tre sovrum samt badrum.

Nytt isolerat gästhus (Attefall 2016) med gott om sovplatser, allrum, sovloft och snickarbod. Huset värms upp eller kyls ner av en luftvärmepump. Fastigheten har ytterligare ett isolerat gästhus 8 kvm samt ett förråd och utedass.

Båtplats vid brygga nere i byn och badplats vid ångbåtsbryggan (se karta bland bilder).

Waxholmsbolaget trafikerar ön dagligen från Furusund, Östernäs och Bromskär. Sommartid finns även daglig förbindelse direkt ifrån Stockholm. Kliv på båten en fredagseftermiddag efter jobbet i Stockholms innerstad och njut av den vackra båtfärden genom skärgården. Lämna stress och arbete för att kliva iland på den bilfria ön, känn att helgen är här och njut av ert eget smultronställe redan i sommar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.