Odessas odling 7

Odessas odling 7

Slutpris

2 525 000 kr


Söderöra— Blidö— Norrtälje

Odessas odling 7


Slutpris
2 525 000 kr

Söderöra— Blidö— Norrtälje

Söderöra - härligt fritidsboende året runt

Välkommen till Söderöra. Ett eget litet paradis strax utanför Blidö. Här bor ni strax utanför byn och en kort promenad ner till båtplatsen. Huset har takhöjd som följer yttertaket i samtliga rum vilket ger mycket volym till huset. Detta kombinerat med ljusa färger och generösa fönsterpartier ger också mycket ljus. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök med härlig matplats samt sov loft, två sovrum och badrum. Altanen i sydväst ger sol hela dagen ett ställe att bara flytta in i och börja njuta.

På fastigheten finns även ett isolerat gästhus om 15 kvm med plats för dubbelsäng och sittgrupp. Fastigheten har även ett förråd om 10 kvm.

Båtplats vid brygga nere i byn och badplats vid ångbåtsbryggan eller vid båtbryggan. Här finns också ett altandäck där man kan njuta av kvällssolen. Parkering i Bromskär på Blidö med inhägnat område.

Fastighet säljs med inventarier och båt (4,5m).

Söderöra ligger strax utanför Blidö med Kurdoxafjärden utanför och Svartlögafjärden i söder. Sommarföreningen på Söderöra ordnar bl a midsommarfirande, Söderöraloppet (löpartävling för alla åldrar) samt litet café under sommaren.

Waxholmsbolaget trafikerar ön dagligen från Furusund, Östernäs och Bromskär. Sommartid finns även daglig förbindelse direkt ifrån Stockholm. Kliv på båten en fredagseftermiddag efter jobbet i Stockholms innerstad och njut av den vackra båtfärden genom skärgården. Lämna stress och arbete för att kliva iland på den bilfria ön, känn att helgen är här och njut av ert eget smultronställe redan i sommar!


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
14 366 kr/år
Tomtarea
2 072 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-05-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Odessas odling såldes av oss 2022-05-15. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Odessas odling.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.