Sök Meny
Såld

Brandbergen / Vattumannens gata 126, 1 tr

3,5:a endast 1 tr upp med helt fritt söderläge

Med ett av Brandbergens finaste lägen, 1 tr upp men ändå med ett högt och fritt söderläge, ligger denna perfekt planerade 3:a, idag ombyggd till en 4:a. Lägenheten är smakfullt kulörsatt och snygga golv finns. Gott om förvaringsutrymmen erbjuds i nya skjutdörrsgarderober samt klädkammare som nås från ett av sovrummen. Förutom ett trevligt kök med nya köksluckor och snygga bänkskivor finns här även ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Från den mycket trevliga och inglasade balkongen som är vänd mot söder möts du av en fri utsikt över ett grönområde och njuter av solen från morgon till solnedgång. Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara lekparker finns runt omkring boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a kommunens enda bowlinghall och biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar. Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central. I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar såväl som skolor (F-9) och förskolor varav den närmsta Förskolan Trumman är belägen ca 30 m bort från bostaden. Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Brandbergen
Vattumannens gata 126, 1 tr
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 600 kr/mån
Rum: 3,5 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-01-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Brandbergen / Vattumannens Gata
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.