Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Brandbergen
Vattumannens gata 126
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 600 kr/mån
Rum: 3,5 rum, varav 2 sovrum
Våning: 1 av 3

Brandbergen / Vattumannens gata 126

3,5:a endast 1 tr upp med helt fritt söderläge

Med ett av Brandbergens finaste lägen, 1 tr upp men ändå med ett högt och fritt söderläge, ligger denna perfekt planerade 3:a, idag ombyggd till en 4:a. Lägenheten är smakfullt kulörsatt och snygga golv finns. Gott om förvaringsutrymmen erbjuds i nya skjutdörrsgarderober samt klädkammare som nås från ett av sovrummen. Förutom ett trevligt kök med nya köksluckor och snygga bänkskivor finns här även ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Från den mycket trevliga och inglasade balkongen som är vänd mot söder möts du av en fri utsikt över ett grönområde och njuter av solen från morgon till solnedgång. Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara lekparker finns runt omkring boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a kommunens enda bowlinghall och biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar. Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central. I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar såväl som skolor (F-9) och förskolor varav den närmsta Förskolan Trumman är belägen ca 30 m bort från bostaden. Varmt välkommen för en upplevelse på plats!


Köksinspiration

Provmöblera
Välkommen till Vattumannens gata 126
Välkommen till Vattumannens gata 126
Ljus hall med skjutdörrsgarderober
Ljus hall med skjutdörrsgarderober
Gott om möblerbara ytor finns
Gott om möblerbara ytor finns
Smakfullt, helkaklat badrum
Smakfullt, helkaklat badrum
Ljust kök med stora fönster och rymlig matplats
Ljust kök med stora fönster och rymlig matplats
Luftigt vardagsrum med stora fönster mot söder
Luftigt vardagsrum med stora fönster mot söder
Inglasad balkong mot helt ostört söderläge
Inglasad balkong mot helt ostört söderläge
Fri utsikt från lägenheten
Fri utsikt från lägenheten
Sovrum med egen klädkammare
Sovrum med egen klädkammare
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rymligt sovrum
Rymligt sovrum
Trevligt sovrum
Trevligt sovrum
Varmt välkommen med ditt intresse
Varmt välkommen med ditt intresse
Lekplats och mysig park utanför bostaden
Lekplats och mysig park utanför bostaden
Planlösning
Planlösning
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Varmt välkommen till den denna rymliga lägenhet som med enkla medel gjorts om och disponeras som en smakfull 4:a. Lägenheten har genomgående målats om under 2015-2016 samt utrustats med nya garderobslösningar, köksluckor och maskinpark. Lägenheten fördelar sig enligt följande: - HALL Rymlig hall med goda avhängningsytor samt förvarings i praktiska skjutdörrsgarderober (2016). Fina laminatgolv finns samt ljust målade väggar. - BADRUM Helkaklat badrum utrustat med en dusch, handfat, kommod, spegelskåp och wc. Bra förvaringsskåp finns, handdukstork samt tvättmaskin (2016). - KÖK Trevligt kök med nya köksluckor (2016) och snygga bänkskivor. Maskinparken består av en kyl/frys (2015), fläkt (2015), diskmaskin (2016) och en spis (2016). Goda förvaringsmöjligheter finns samt lådor med mjukstängande funktion. Här finns gott om plats för familjens stora matbord och både släkt och vänner får plats. Väggarna är ljust kulörsatta och plastmatta finns på golv. - VARDAGSRUM Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster mot söder samt utgång till balkong finns. Ljust kulörsatta väggar samt parkettgolv. - BALKONG Stor inglasad balkong med ett utsökt söderläge mot natur. Trätrall med överliggande matta finns. - SOVRUM 1+2 Två mindre sovrum som ursprungligen är ett stort sovrum på ca 15 kvm. Väggen mellan de båda rummen ( uppsatt av One wall) kan med enkla medel tas bort utan åverkan på tak, väggar och golv. Ljust målade väggar och parkettgolv. - SOVRUM 3 Generöst sovrum om ca 10 kvm med ljus kulörsättning och access till egen klädkammare. - ÖVRIGT Till lägenheten hör ett rymligt förråd placerat intill den egna entrén. Inom föreningen finns tillgång till barnvagns och cykelförråd. Föreningslokal finns med plats för ca 40 personer (500 kr/tillfälle). Flera tvättstugor finns varav den närmsta är belägen på Vattumannens gata 134. Övernattningsrum finns beläget på Vädurens gata 229 (250 kr/dygn).
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  80 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3,5 rum (max 3 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1969-1972
 • Värme och ventilationsanl.
  Bergvärmeinstallation 2016/2017
Energideklaration
 • Energiprestanda
  130 kWh/kvm och år
TV- och Internetanslutning
 • Ownit bredbandsuppkoppling 1000Mbit/s, ingår i månadsavgiften Tv via ComHem, paket small ingår i månadsavgiften (digital-box behövs)
Balkong
 • Inglasad balkong mot insynsskyddat söderläge.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Väduren äger och förvaltar också 3 garage med 232 varmplatser och 273 kallplatser. Det finns 400 p-platser inom föreningens markområde.
Ekonomi
 • Avgift
  4 600 kr/mån
 • Hushållsström
  70 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  70 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,1222
 • Pantsättning
  är inte pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-10-31.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår TV via ComHem, Ownit bredband, värme och vatten.
Föreningen
 • Benämning
  Väduren. I föreningen finns 906 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Väduren är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 906 lägenheter. Bostäderna uppfördes 1969-1972. Väduren äger och förvaltar 3 garage med 232 varmplatser och 273 kallplatser. Det finns 400 p-platser inom föreningens markområde. Föreningen har en gruppanslutning till bredbandet via Ownit med 1000 Mbit/s, vilket innebär att samtliga lägenheter har tillgång till bredband. Föreningen har kollektivt el abonnemang som faktureras bostadsrättshavaren med 4 månaders fördröjning. Till varje lägenhet hör ett förråd med placering i källardel eller intill den egna lägenheten.
 • Kommande renoveringar
  2016 - Bergvärme installation 2016 - 2017 Omläggning av höghustak, nya fönster 2016 - 2018 Nya hissar En grundlig undersökning av föreningens avloppsstammar och tappvattenledningar visar att föreningen inte behöver åtgärda avlopps- eller tappvattenstammar på cirka 10 - 15 år.
 • Gjorda renoveringar
  2009 - Passersystem 2013 - Ombyggnation av tak samt byte yt och tätskikt i samtliga låghus samt byte av fläktar i samtliga låghus 2014 - Ombyggnation fritidslokal, fasadtvätt/reparation, åtgärd av fönster efter utredning, internet hastighet 1000 Mbit/s, stamspolning, övernattningsrum byggt
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Inom föreningen finns tillgång till flera tvättstugor med internetbokning, cykel/ barnvagnsförråd, föreningslokal för upp till 40 personer samt övernattningsrum.
Området
 • Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges ända biograf. Flera restauranger finns såväl som livsbutiker. Centralt i Brandbergen finns flera uppskattade lekparker, skolor och förskolor och sommartid erbjuds utomhusbad på Brandbergsbadet. Endast 5 min bort finns Haninge Centrum med brett serviceutbud, flera köpcentrum, banker och utmärkta kommunikationer.
 • Kommunikationer
  Utmärkta kommunikationer finns med direktbussar till Gullmarsplan, Stockholm City, Tyresö samt Haninge Centrum med pendeltågskommunikation till Stockholm Central.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.