Vattumannens gata 126, 1 tr / Brandbergen / HANINGE

3,5:a endast 1 tr upp med helt fritt söderläge

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 600 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2017-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattumannens Gata såldes av oss 2017-01-31. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Vattumannens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett av Brandbergens finaste lägen, 1 tr upp men ändå med ett högt och fritt söderläge, ligger denna perfekt planerade 3:a, idag ombyggd till en 4:a. Lägenheten är smakfullt kulörsatt och snygga golv finns. Gott om förvaringsutrymmen erbjuds i nya skjutdörrsgarderober samt klädkammare som nås från ett av sovrummen. Förutom ett trevligt kök med nya köksluckor och snygga bänkskivor finns här även ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.
Från den mycket trevliga och inglasade balkongen som är vänd mot söder möts du av en fri utsikt över ett grönområde och njuter av solen från morgon till solnedgång.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara lekparker finns runt omkring boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a kommunens enda bowlinghall och biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar såväl som skolor (F-9) och förskolor varav den närmsta Förskolan Trumman är belägen ca 30 m bort från bostaden.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration