Sök Meny
Såld

HANINGE / Brandbergen / Vattumannens gata 126, 1 tr

3,5:a endast 1 tr upp med helt fritt söderläge

Med ett av Brandbergens finaste lägen, 1 tr upp men ändå med ett högt och fritt söderläge, ligger denna perfekt planerade 3:a, idag ombyggd till en 4:a. Lägenheten är smakfullt kulörsatt och snygga golv finns. Gott om förvaringsutrymmen erbjuds i nya skjutdörrsgarderober samt klädkammare som nås från ett av sovrummen. Förutom ett trevligt kök med nya köksluckor och snygga bänkskivor finns här även ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.
Från den mycket trevliga och inglasade balkongen som är vänd mot söder möts du av en fri utsikt över ett grönområde och njuter av solen från morgon till solnedgång.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara lekparker finns runt omkring boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a kommunens enda bowlinghall och biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar såväl som skolor (F-9) och förskolor varav den närmsta Förskolan Trumman är belägen ca 30 m bort från bostaden.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Sponsrade länkar
HANINGE / Brandbergen
Vattumannens gata 126, 1 tr
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 600 kr/mån
Driftkostnad: 70 kr/mån
Rum: 3,5 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-01-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Brandbergen / Vattumannens Gata