Behållare Behållare

Äppelviken, Bromma, Stockholm

Referensnummer
463 853
Boarea
31.5 kvm
Rum
1 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Äppelviken

Ett av de absolut mest attraktiva områden i västra Stockholm, som hör till så kallade gamla Bromma trädgårdsstad. Äppelviken är de mest citynära villaområdet i Stockholm. Äppelviken når du kort promenad från Alvik eller en station bort med 12:ans spårvagn, Nockebybanan. Lummigt och levande område med en riktigt bra blandning av ro och närheten till storstan. Här har du nära till många andra trevliga torg.

Fördelar med området

Hundvänligt Cykelbanor Liv i rörelse Badstrand Lugnt Sport och friluftsliv Bussar Lokal spårtrafik Caféer Hippt Butiksgata/köpcentrum Motionsspår Barnvänligt Rikt kulturliv Tryggt

Närservice

Finns två riktigt bra bagerier/caféer i Äppelviken. För ytterligare utbud finns Alviks torg kort promenad bort som erbjuder Ica butik, blombutik, apotek, fik/bageri samt populära restauranger.

Fritid och träning

Natursköna promenader i närhet längst stranden till Mälaren. Där man även finner småbåtshamn, badplats och bryggor.
Fritidsaktiviter finns i närliggande Alvik i form av tennishall och gym.

Enstaka med Nockebybanan bort!

Alvik station där man erbjuds stort utbud av kommunikationer,härifrån avgår tvärbana, tunnelbana och såklart Nockebybanans spårvagnar.

Familjeliv

Finns ett flertal förskolor och skolor i närheten.

Ett smart val i Bromma

Mäklarhuset i Bromma har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, breda kontaktnät, vår lokalkännedom och smarta verktyg som leder till lyckade bostadsaffärer.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Tips & inspiration