Margretelundsvägen 64, vån3/3

Margretelundsvägen 64, vån3/3

Slutpris

3 630 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Margretelundsvägen 64, vån3/3


Slutpris
3 630 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

SMAKFULLT RENOVERAD 2:A HÖGST UPP I HUSET I POPULÄRA TRANEBERG

-HÖGST UPP I HUSET
-BYGGLOV FÖR BALKONG FINNS
-ATTRAKTIV ADRESS
-FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
Varmt välkomna till Margretelundsvägen 64 och en av områdets trevligaste tvårummare! Här erbjuds en förstklassig planlösning där varje kvadratmeter nyttjas på bästa vis. Högst upp i huset, stort renoverat kök, fräscht badrum och bygglov för balkong är bara några av bostadens guldkorn. Denna otroligt fina lägenhet måste ses på plats!

Vidare bor ni här i en stabil förening med god ekonomi. Brf Trantomten har en fastighet i mycket gott skick där flertalet större renoveringar är genomförda. Låg avgift där bredband och grundutbud av tv är inkluderat. Föreningen är en av få i området som äger marken!

Här bor ni med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med ca 5 minuters promenad nås Minnebergsbadet och i hela området finns det gott om badplatser.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll - Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
46 kvm
Avgift
2 412 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Margretelundsvägen såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Margretelundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.