Mössebergsvägen 31, 2tr.

Mössebergsvägen 31, 2tr.

Slutpris

4 550 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Mössebergsvägen 31, 2tr.


Slutpris
4 550 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

LJUS & VÄLPLANERAD 3:A MED BALKONG PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

- Optimal planlösning
- Stabil och välskött förening
- Attraktiv adress
- Gemensam uteplats med grill

Varmt välkommen till Mössebergsvägen 31 och denna inbjudande och perfekt planerade lägenhet med solig balkong i bästa söderläge!

Här erbjuds en smakfull trea med en förstklassig planlösning om 58 kvm. Två väldisponerade sovrum och ett generöst vardagsrum med utgång till bostadens trevliga balkong i ogenerat läge. Fullt utrustat kök samt fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomtänkta och stilrena materialval samt förvaringsmöjligheter utöver det vanliga gör utformningen av denna lägenhet exemplarisk.

Stabil förening med god ekonomi och trevliga gemensamma utrymmen. Mysig uteplats med grill och möbler som medlemmarna får nyttja. Föreningen har flitigt amorterat ner sina lån och har idag en låg belåningsgrad på 5424kr/kvm (årsredovisning 2020). Till lägenheten hör två vindsförråd och ett källarförråd. Det finns en nyrenoverad tvättstuga (2021) i huset samt cykel- och barnvagnsrum.

Vidare bor ni här i ett mycket populärt område ett stenkast från vatten, badplatser och härliga promenadstråk. Kort gångavstånd till Alvik med mycket goda kommunikationer där tunnelbanans gröna linje tar er in till City på ca 12 minuter.

Välkommen att höra av er för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58


Boarea
58 kvm
Avgift
3 950 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Mössebergsvägen såldes av oss 2022-03-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Mössebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.