Nockebyvägen 50

Nockebyvägen 50

Slutpris

4 600 000 kr


Nockeby— Bromma— Stockholm

Nockebyvägen 50


Slutpris
4 600 000 kr

Nockeby— Bromma— Stockholm

Ljus välplanerad gavellägenhet med perfekt läge i Nockeby i trivsam 50 + förening med stor uteplats!

I underbara Nockeby finns denna fantastiska lägenhet i mycket gott skick tillgänglig för dig som fyllt minst 50 år och vill bo mitt i villaidyllen. Belägen på entréplan med fantastisk uteplats och naturen som närmsta granne. Ett hem att trivas i helt enkelt! Här erbjuds ett stilfullt renoverat kök med plats för sittgrupp, likaså i intilliggande matrum som kan göras om till ett sovrum för den som istället önskar det. Ett socialt vardagsrum med plats för stora umgängen, ett rymligt och lättmöblerat sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Nyrenoverade ytskikt och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Generösa fönsterpartier i tre väderstreck låter bostaden präglas av ljus och den väl nyttjade planlösningen ger en känsla av rymd. Uteplatsen är en perfekt tillgång för den som vill ha känslan av egen trädgård med lagom yta att sköta.

Bo i en välskött förening med solid ekonomi och hög trivselfaktor bland de boende. Byggnaden uppfördes 1999 och erbjuder trivsamma lägenheter med tillhörande förråd. Föreningen har en stor tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp. Till medlemmarnas förfogande finns även tillgång till en föreningslokal, övernattningslägenhet samt ett bokrum. Framför fastigheten finns 6 parkeringsplatser varav två med laddstolpe. Allt för dig som värdesätter smidighet!

Nockeby är ett mycket omtyckt bostadsområde i Bromma med närhet till både natur, vatten och bekvämligheter. På kort gångavstånd finns underbara Nockeby Torg med all tänkbar service så som välsorterad mataffär med post, konditori, heminredning, apotek, blomsteraffär, klädaffärer, pizzeria, skomakeri, kemtvätt m.m. Härifrån går frekvent spårvagnslinjen 12:an och från Nockeby Torg tar den en till Alvik på 12 minuter. I Alvik finns vidare goda kommunikationer via både tvärbanan, bussar och tunnelbanans gröna linje.

Välkommen att längta hem!


Boarea
83 kvm
Avgift
7 011 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Nockebyvägen såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Nockebyvägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.