Ålstensgatan 21

Ålstensgatan 21

Slutpris

15 300 000 kr


Ålsten— Bromma— Stockholm

Ålstensgatan 21


Slutpris
15 300 000 kr

Ålsten— Bromma— Stockholm

PAMPIG ETAGEVÅNING ANNO 1926 PÅ EN AV BROMMAS MEST ATTRAKTIVA ADRESSER!

- GAVELLÄGE
- VÄLBEVARADE ORIGINALDETALJER
- BRASKAMIN
- TILLHÖRANDE PARKERINGSPLATS

Denna vackra våning har ett genomgående gott skick med smakfull interiör och trägolv. Den 1920-talscharmen finns bevarad i de vackra spröjsade fönstren i tre väderstreck, djupa nischer, takrosetter, bröstpanel m.m. Generös takhöjd som ger luftiga ytor. Ett fantastiskt trivsamt boende som erbjuder tilltalande sällskapsytor i gavelläge mot Ålstensgatan, rymligt kök med plats för matgrupp, bra sovrum samt såväl bad- som duschrum samt en separat toalett. Sammantaget gör detta denna våning helt unik, både för sin generösa planlösning, sitt eftertraktade läge samt sin varma atmosfär och charm. Ett tillfälle för den som söker ett boende med lite villakaraktär, men utan villaboendets alla "måsten".

Bostaden tillhör en välordnad och trivsam bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. I den vackra och välhållna fastigheten erbjuds, förutom fantastiska bostäder, en gemensam stor grönskande trädgård med flertalet sittgrupper och tillhörande grill. Här finns även blomstrande rabatter, buskar, syrener och fruktträd. I huset finns tillgång till garage för cyklar, barnvagnar, gräsklippare och diverse redskap. Gemensam tvättstuga, torkrum och mangelrum samt en liten snickarverkstad. Alla medlemmarna får tillgång till parkering samt väl tilltagna förråd.

Att bo på Ålstensgatan är något alldeles extra. Här är samspelet mellan småstad och innerstadspuls perfekt. Idag är Ålstens Torg Västerleds absoluta medelpunkt och antalet butiker bara ökar. Här erbjuds en trevlig mix av inrednings- och klädbutiker i kombination med caféer, mat- och delikatesser. Dessutom ligger 12:ans hållplats precis runt hörnet. Livsmedel och diverse övrigt finns lättillgängligt. Tvärs över gatan erbjuds dels nybakat från Gateau eller varför inte ta en trivsam stund på den Italienska vinbaren Bichhieri eller en lunch på Ålstens Sushi. De vackra omgivningarna inbjuder till strövtåg och joggingturer i skog och längs stränderna Allt finns utanför porten. På bara några få minuters promenadavstånd finns Mälaren med fina grönområden, bad och båtliv. Här hittar vi den perfekta kombinationen av bekvämlighet och charm, vilket gör att läget bara blivit mer och mer efterfrågat genom åren.


Boarea/biarea
162/18 kvm
Avgift
5 994 kr/mån
Rum
7 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ålstensgatan såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ålstensgatan.

Boka värdering

Malou Maxe

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.