Arkitektvägen 83

Arkitektvägen 83

Slutpris

4 350 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Arkitektvägen 83


Slutpris
4 350 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Perfekt planerad trea med öppen spis och balkong!

- Förening med låg belåning
- Fungerande öppen spis
- Balkong i bästa solläget
- Bredband inkluderad i avgiften
- Välbevarade originaldetaljer
- Optimal planlösning
- Genomgående bra förvaring
- Två källarförråd
- Ca 5 min till t-banan Abrahamsberg

Varmt välkomna till denna otroliga trea med fönster i två väderstreck och högt i tak! Rymligt och ljust vardagsrum med en fungerande öppen spis som sprakar trivsamt under vinterkvällar. Härifrån nås även bostadens balkong i bästa sydvästläget. Snyggt och välplanerat kök med diskmaskin. Två trivsamma sovrum samt stambytt helkaklat badrum med badkar och fönster. Utöver detta så ingår även två källarförråd till lägenheten.

Lägenheten är belägen på första våningsplanet (dock en halv trappa upp med väldigt begränsad insyn) med ett grönområde precis bakom huset. Brf Tidskriften 1 är en trevlig och populär förening med mycket låg belåning och bergvärme (vilket ger en billigare driftskostnad). Föreningen har en av områdets absolut bästa trädgårdar med odlingsmöjligheter. Till trädgården disponerar föreningen utemöbler och grill som medlemmarna kan nyttja. Övriga utrymmen är cykelförråd, barnvagnsförråd samt en välutrustad tvättstuga på källarplanet i samma port.

Här bor du på en lugn gata med naturen som närmsta granne. Gångavstånd till Abrahamsbergs T-bana samt Brommaplan med bland annat kulturskola, bibliotek, affärer, vårdcentral, systembolag, bank mm.!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 402 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (högt läge för våning 1) (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-28

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Arkitektvägen såldes av oss 2022-04-28. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Arkitektvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.