Bällstavägen 49

Bällstavägen 49


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Bällstavägen 49Mariehäll— Bromma— Stockholm

RENOVERAD & VÄLPLANERAD 1:A MED STOR BALKONG ETT STENKAST FRÅN SUNDBYBERG C

-RENOVERAT KÖK & BADRUM
-STOR BALKONG I SÖDERLÄGE
-FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
-STENKAST FRÅN SUNDBYBERG C

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet med stor balkong i bästa söderläge mot föreningens trevliga innergård. Här bor man med ett centralt läge i eftertraktade Mariehäll med allt man kan önska ett stenkast bort. Här erbjuds en förstklassig planlösning med ett stort allrum med plats för både soffgrupp och dubbelsäng om så önskas, smakfullt kök med plats för matgrupp, ett superfräscht badrum från 2019 samt rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter.

Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken och där alla stora renoveringar är utförda. Föreningen har en trivsam trädgård med en stenbelagd uteplats med gemensamma trädgårdsmöbler samt en bastu som medlemmarna får nyttja. Till lägenheten hör ett förråd.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel.

Den här lägenheten får ni inte missa! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information. Varma hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset.


Boarea
36 kvm
Avgift
3 233 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Bällstavägen såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bällstavägen.

Boka värdering
Emma Andersson Hejll
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad