Björkbacksvägen 28

Björkbacksvägen 28


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Björkbacksvägen 28Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Perfekt planerad tvåa högst upp i huset!

- Stabil och lågt belånad HSB-förening (5 069 kr/kvm)
- Smakfullt renoverad
- Tvättmaskin och diskmaskin
- Förråd ingår

Äntligen finns chansen att bli nästa ägare av denna hemtrevliga och smakfulla tvåa på Björkbacksvägen 28! Här erbjuds en lägenhet på högsta våningsplan med lummig utsikt över området och passar både paret som den ensamstående. Lägenheten har genomgående fönster i alla rum vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och erbjuder ett kök som passar den kulinariske samt skapar en social känsla till hela rummet. Sovrummet är rymligt för dubbelsäng och har gott om förvaring i form av flera garderober. Sist men inte minst har vi badrummet som är helkaklat med tvättpelare, golvvärme och förvaring i kommod. Till lägenheten hör även ett källarförråd!

BRF Förmannen är en stabil och trygg förening där många renoveringar är gjorda under åren. Föreningen har 7 tvättstugor man som boende kan boka, en övernattningslägenhet samt festlokal. Det finns även ett cykelförråd i källaren. För den som har bil så är enkelt att parkera på gatan utanför med boendeparkering på 300 kr per månad. Området har mysiga promenadstråk runt Lillsjön, utegym och längst ner på gatan hittar man Ulvsundasjön och badbryggor samt båtklubb. Kommunikationer finns via Johannesfreds tvärbana och buss precis utanför. Här tar man sig enkelt till Sundbyberg, Solna eller mot Brommaplan. Det är även promenadavstånd till Bromma Blocks där Ica Maxi, shopping, gym och restauranger finns.

Visningar planerade 21-22/1, men det går bra att höra av sig för privatvisning innan!


Boarea
45 kvm
Avgift
4 634 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-24

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Björkbacksvägen såldes av oss 2024-01-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björkbacksvägen.

Boka värdering
Linn Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad