Björnsonsgatan 138

Björnsonsgatan 138

Slutpris

3 500 000 kr


Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 138


Slutpris
3 500 000 kr

Bromma— Stockholm

OSLAGBAR 3A HÖGT UPP I HUSET MED MILSVIS UTSIKT, RENOVERAT KÖK OCH HÖG GENOMGÅENDE STANDARD!

- Våning 8 av 9
- Milsvid utsikt
- Fantastisk balkong i soligt läge
- Två stora och vältilltagna sovrum
- Stora fönsterpartier med mycket naturligt ljus
- Renoverat kök
- Hel kyl och frys
- Oslagbart burspråk i kök
- Integrerad diskmaskin
- Bevarat fiskbensparkett i vardagsrum
- Genomgående ljust laminatgolv i resterande delar av bostaden
- Tvättmaskin
- Stambytt badrum 2008
- Goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda orginalskåp /garderober
- Till bostaden hör ett externt förråd samt ett matförråd
- Hiss
- Fri parkering i område
- Välskött förening med låg belåningsgrad om 5000 kr/kvm
- Föreningen innehar 22 hyresrätter vilket utgör ett dolt kapital för framtiden
- Närhet till vatten, grönområden, tunnelbanestation och bussar

Det är ett sant nöje att äntligen få presentera denna fantastiska och ljusa trerummare högst upp i huset mitt i kärnan av natursköna Blackeberg! Varmt välkommna till Björnsonsgatann 138 och denna bostad som har något utöver det vanliga! Till höjdpunkterna hör bland annat bostadens milsvida utsikt från såväl stora fönsterpartier som från den rymliga balkongen i soligt läge på våning 8 av 9 vilket gör detta till kanske Blackebergs bästa trea. Vidare har ni här en väl omhändertagen bostad med genomgående ljust laminatgolv samt målade väggar i alla rum, ett stilrent, minimalistisk och fullt utrustat kök med diskmaskin och hel kyl och frys, två stora och vältilltagna sovrum, helkaklat och stambytt badrum samt optimala förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med orginaldetaljer. Bostaden präglas av ett underbart ljus från stora fönsterpartier i bostadens alla rum. Tillhörande bostaden finns även ett källarförråd och ett matförråd. Här har ni en bostad att flytta in i och börja trivas direkt, detta är en bostad som verkligen ger orden ¨måste upplevas på plats¨ en mening!

BRF Norrmannen är en välskött och populär förening som amorterar flitigt på sina lån, har en låg belåningsgrad om 5000 kr/kvm samt innehar 22 hyresrätter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt en övernattningslägenhet. Föreningen har även ett flertal parkeringsplatser för 300 kr / mån. På gator utanför och på angränsade gator gäller fri parkering med undantag för städdagar.

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 20 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Missa inte chansen att förvärva Blackebergs bästa trerummare!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 924 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2023-05-20

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Björnsonsgatan såldes av oss 2023-05-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björnsonsgatan.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.