Drottningholmsvägen 372 / Riksby / Bromma / Stockholm

Kanonfin 2:a med nytt kök, balkong och helkaklat badrum.

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 827 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Drottningholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Riksby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanonfin 2:a med nytt kök, balkong och helkaklat badrum. Vita släta väggar, genomgående nya parkettgolv och balkong med soligt söderläge. Den ligger i en av Brommas bästa bostadsrättsföreningar. Perfekt läge endast 5 minuter från T-bana Abrahamsberg och Brommaplan. Ljus och välplanerad med balkong i härligt söderläge. Generöst vardagsrum, renoverat modernt stort kök med matplats, ett rymligt sovrum och helkaklat badrum med dusch, förberett för tvättmaskin och fönster. Klädkammare med ny inredning. En mycket välskött och trygg förening! Närhet till all nödvändig service och fina grönområden med rogivande promenadstråk runt bl.a Lillsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.