Dukvägen 2

Dukvägen 2

Slutpris

3 750 000 kr


Bromma-Riksby— Bromma— Stockholm

Dukvägen 2


Slutpris
3 750 000 kr

Bromma-Riksby— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD OCH SMAKFULL 3A I GAVELLÄGE MED RENOVERAT KÖK I BROMMAS BÄSTA FÖRENING!

- SÄLLAN TILL SALU
- NÄRHET TILL ALLT
- BELÄGEN I GAVELLÄGE MED FÖNSTER I 3 VÄDERSTRÄCK
- RENOVERAT KÖK MED FÖNSTER OVANFÖR DISKHO
- KOLONISTUGOMRÅDE ETT STENKAST BORT SOM SYNS FRÅN KÖKSFÖNSTER
- RYMLIG OCH VÄLPLANERAD BALKONG I SOLIGT LÄGE
- HÖG GENOMGÅENDE STANDARD
- VÄLOMHÄNDERTAGEN LÄGENHET
- ÖPPEN OCH LJUS PLANLÖSNING
- OPTIMALA FÖRVARINGSMÖJLIGHETER
- DISKMASKIN & TVÄTTMASKIN
- STORA FÖNSTERPARTIER VILKET GER ETT HÄRLIGT LJUSINSLÄPP GENOM HELA BOSTADEN
- BROMMAS STÖRSTA FÖRENING
- ÄKTA & SKÖTSAM FÖRENING
- TILLHÖRANDE EXTERNT KÄLLARFÖRRÅD
- NÄRHET TILL KOMMUNIKATION, AFFÄRER, VATTEN & GRÖNSKA

Nu presenterar jag stolt denna drömtrea i en av Brommas bästa föreningar! Bostaden är belägen i populära Risby med närhet till allt och har ett mycket fint skick, ni kan alltså flytta in och börja trivas direkt!

Denna bostad är för dig som ställer högra krav på ditt boende såväl som boendemiljö! Här finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna så ligger bostaden i ett unikt och ljust gavelläge med en mysig balkong i solig läge. Vidare finns det ett stort och lättdisponerat vardagsrum, ett renoverat, minimalistiskt och fullt utrustat kök med fönster ovanför diskhon som skapar en mysig känsla och som dessutom skymtar kolonistugorna. Bostaden har vidare två vältilltagna sovrum, ett fräscht och helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Utöver detta bjuder bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck och mycket förvaring. Förutom den goda förvaringen i bostaden så finns även ett tillhörande rymligt källarförråd. Tack vare att lägenhetens ljusinsläpp och fräscha ytskikt ger det bostaden ett stilrent intryck! Här har vi en lägenhet som inte har lämnat något åt slumpen och har alla bekvämligheter som förenklar vardagen, den måste helt enkelt upplevas på plats! Här kan hela familjen samlas och umgås!

Lägenheten tillhör Brf Brickbandet som är en av områdets största föreningar! Föreningen är en en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Brommaplan och Abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Välkommen att kontakta mig för mer information samt boka förhandsvisning! Med vänliga hälsningar Alexandra Tyledal - Mäklarhuset 0707 86 88 89


Boarea
64 kvm
Avgift
3 715 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.