Gustavslundsvägen 149p, vån 6

Gustavslundsvägen 149p, vån 6

Slutpris

4 900 000 kr


Alvik— Bromma— Stockholm

Gustavslundsvägen 149p, vån 6


Slutpris
4 900 000 kr

Alvik— Bromma— Stockholm

SMAKFULL TVÅRUMMARE MED STOR HÖRNBALKONG I EFTERTRAKTAD FÖRENING!

- FÖRSTKLASSIG PLANLÖSNING
- STOR HÖRNBALKONG
- SMAKFULLA FÄRG & MATERIALVAL
- FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
- GARAGE FINNS TILLGÄNGLIGT
- NÄRA TILL VATTNET

Med stolthet får jag nu lov att presentera en underbar tvårummare i populära Brf Alviks Torn. Varmt välkomna till Gustavslundsvägen 149P och denna stilfulla och perfekt planerade bostad med härlig balkong!

Här erbjuds en ljus och väldisponerad 2:a om 61 kvm. Genom säkerhetsdörren möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som leder er vidare in i bostaden. Stort och inbjudande vardagsrum med en social och öppen planlösning mot det trevliga köket. Från vardagsrummet når ni ut till bostadens härliga balkong. Rymligt och rofyllt sovrum samt ett stort fräscht badrum med tvättmaskin & torktumlare,

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till allt man kan tänkas behöva runt knuten. Ca 1 minuts gångväg till Alviks torg där ni finner all närservice man behöver samt bra kommunikationer med tvärbana, bussar samt tunnelbanan. Här ligger även underbara bageri Brioche, tennishall (SALK), gym, badbrygga dit folk går ner i morgonrock året om för sina morgon/kvällsdopp och båtklubb ett par minuter ifrån dörren. Många som bor i området uppskattar närheten till de vackra promenadstråken/löpspåren som går vid vattnet och sträcker sig längst hela gamla delen av Bromma.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen är en av få som äger marken vilket innebär att de inte betalar någon årlig tomträttsavgäld. Till lägenheten hör ett stort förråd. Föreningen har ett stort varmgarage där varje lägenhet har rätt att hyra en garageplats för 1000kr/mån. Bekvämt och tacksamt att kunna ta hissen ner till en varm bil i ett inomhus garage. Medlemmarna får även ta del av cykelförråd och barnvagnsförråd som också är inomhus och är uppvärmda (ligger i samma port).

För mer information och intresseanmälan inför visning är ni välkomna att kontakta mig. Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073 506 21 58.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 458 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-09-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustavslundsvägen såldes av oss 2022-09-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gustavslundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.