Karen Blixens Gata 7, 2 tr / Blackeberg / Bromma / STOCKHOLM

Nyproducerad & modern 2:a om 50 kvm med balkong!

Slutpris
2 765 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 308 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 12 (Hiss finns)
Såld
2017-05-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karen Blixens Gata såldes av oss 2017-05-26. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Karen Blixens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blackeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna nyproducerade och moderna tvårummare om 50 kvm med balkong och hiss i fastigheten. Här finner ni genomgående hög standard och smakfulla materialval. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med direkt anslutning till balkongen som har plats för både matgrupp, grill och växter om så önskas samt öppen planlösning mot köket vilket skapar social samvaro i lägenheten. I samma fil som vardagsrummet ligger lägenhetens rofyllda sovrum med tillhörande rymlig klädkammare med plats för mycket förvaring och vidare finner ni ett toppfräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt tillhörande arbetsbänk ovan. Bo på ett mycket lugnt och attraktivt läge i Bromma/Blackeberg med direkt närhet till Blackebergs torg och goda kommunikationer med bl.a tunnelbana och buss (dit du tar dig med gångavstånd på ca 7-8 minuter från bostaden), natur samt bad. Husen är inbäddade i grönskan från Grimsta Naturreservat. I direkt närhet finns gott om promenadstråk, varierande och ofta elupplysta löparspår och några av Stockholms finaste stränder. Den här bostaden måste upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration