Kratsbodavägen 50D / Mariehäll / Bromma / Stockholm

Läcker välplanerad 2:a i nyskick i den mycket populära föreningen "The Bronze"

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 959 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariehäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läcker välplanerad 2:a i nyskick med det där lilla extra. Exklusiva tillval och golvvärme, insynsskyddat läge på plan fyra. Stora fina ljusinsläpp genom flera fönsterpartier och fransk balkong. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter optimeras och ger gott om sällskapsytor. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Lyxigt badrum med golvvärme och påkostade inredningsdetaljer. Brf The Bronze erbjuder sina medlemmar en unik bilpool med två bilar, tio lånecyklar samt en stor takterrass med fantastisk utsikt. Här bor du i lugna kvarter nära naturen, Bällstaån och Mälarens glittrande vatten. Bara två stenkast från Sundbybergs C som erbjuder all tänkbar service. Stockholms City når du på 10 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration