Kratsbodavägen 50A

Kratsbodavägen 50A

Slutpris

3 050 000 kr


Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 50A


Slutpris
3 050 000 kr

Bromma— Stockholm

Ljus 2:a i attraktiva Mariehäll!

Välkommen till Kratsbodavägen 50A!

Här bor man i populära Mariehäll på en lugn trivsam gata. Bostaden befinner sig i ostört läge mot lugn baksida. Denna ljusa och oerhört fina 2:a är nu till salu, suverän för både en och två personer. Lägenheten är i nyskick och erbjuder husets bästa planlösning, där kök och vardagsrum delar utrymmet genom delvis öppen planlösning. Tack vare planlösningen skapas här ett utrymme för ordentlig matplats vid fönster utan insyn.

Påkostat kök med bra förvaringsytor samt lyxiga vitvaror från SMEG. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffa samt övriga vardagsrumsmöbler. I vardagsrummet finner du även tre franska balkonger.Genom fina dubbeldörrar nås sovrummet, som enkelt rymmer både dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Här finns bland annat 3 st garderober. Modernt och mycket stilfullt badrum, utrustat med alla moderna bekvämligheter som till exempel kombinerad tvätt och tork, takdusch, golvvärme och handukstork. Lägenheten har genomgående ljust målade väggar samt ekparkett med holländskt mönsterpassning. P-plats finns att tillgå för lägenheten (750kr).

Bostaden erbjuder ett bekymmersfritt boende i stabil och välskött förening. I närområdet finns flertalet förskolor och lekparker att tillgå Marabouparken på andra sidan Bällstaån är ett riktigt smultronställe för alla åldrar med dess konsthall, resturang, plaskdamm samt stora gräsytor. En kort promenad bort ligger mysiga Sundbybergs Centrum med dess genuina småstadskänsla. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig såsom caféer, restauranger, service, gym och matbutiker. Den nyöppnade gallerian Signalfabriken är väl värt ett besök. Inom promenadavstånd ligger även handelsplatsen Bromma blocks med massor av butiker. För den båtintresserade finns flera båtklubbar området. Kommunikationsutbudet är väldigt bra med bara några minuters promenad till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, flygbussar och bussar. Från Sundbyberg nås Stockholm C på ca 8 minuter.

BRf The Bronze är en stabil förening som äger marken, amorterar årligen på sina lån (årsredovisning 2020). Medlemmar i föreningen har även tillgång till två hyrbilar som bokas via M. Föreningen har även lånecyklar till förfogande.


Boarea
49 kvm
Avgift
3 014 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-05-17

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2022-05-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.