Kvarnbacksvägen 100

Kvarnbacksvägen 100

Slutpris

2 550 000 kr


riksby— Bromma— Stockholm

Kvarnbacksvägen 100


Slutpris
2 550 000 kr

riksby— Bromma— Stockholm

LJUS & VÄLPLANERAD TVÅRUMMARE I STABIL FÖRENING!

- Låg avgift
- Insynsskyddat läge
- Låg belåning i föreningen
- Stambytt badrum med tvättmaskin
- Optimalt planerad
- Tillhörande förråd
- Närhet till goda kommunikationer vid Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana med ca 15 min in till city.

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa och härliga 2:a! Bostaden har ljusa ytskikt och präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Köket är väl genomtänkt och har gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Via vardagsrummet når man bostadens franska balkong i söderläge. Ljust och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Inbjudande hall som ger ett gott första intryck av denna fina bostad. I källaren finns även ett rymligt förråd.

Söker man en bostad med låg månadskostnad har man hittat helt rätt! Här bor du i en stor, stabil och trygg förening som funnits sedan 40-talet. Här har man lyckats hålla ner månadsavgifter hos medlemmarna, gjort större renoveringar under årens gång och även god ekonomi med låg belåning. Här ligger belåningsgraden på endast 1 773 kr!

I Riksby bor du nära det mesta du kan tänkas behöva. En kort promenad bort hittar du Brommaplan med matbutik, apotek, restauranger, gym och kommunikationer. Både tunnelbana och buss tar dig snabbt in till city! I området finns även mycket härliga naturstråk både i form av parker, skog och vatten.

Kontakta mig för mer information!
Hälsningar, Emma Bogren 073-3668170
Mäklarhuset Bromma


Boarea
41 kvm
Avgift
2 282 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kvarnbacksvägen såldes av oss 2022-03-09. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kvarnbacksvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.