Kvarnbacksvägen 131

Kvarnbacksvägen 131

Slutpris

3 110 000 kr


riksby— Bromma— Stockholm

Kvarnbacksvägen 131


Slutpris
3 110 000 kr

riksby— Bromma— Stockholm

Riksbys bästa 2rok med fri utsikt!

- Nyrenoverad gavellägenhet från 2022
- Smakrika materialval genomgående i lägenheten
- Installerad tvättmaskin
- Låg belåningsgrad på endast 1676 lån /kvm i föreningen
- Härlig balkong i sydväst på våning 2 i fritt läge
- Golvvärme i badrummet
- Goda förvaringsmöjligheter

Stig in i detta underbara hem och låt dig välkomnas av en av Riksbys mest förtjusande lägenheter, perfekt belägen i gavelläge med en vidsträckt och fri utsikt. Med noggrannhet och omsorg har denna bostad förvandlats till en bostad av högsta standard för den som värdesätter kvalitet och komfort. Här förenas generösa sociala ytor med flexibla möbleringsmöjligheter för den kreativa, tillsammans med ett stort och nyrenoverat kök med hög kvalitet.

Stig in på det nyinstallerade klinkergolvet och låt de rymliga garderoberna i hallen välkomna dig innan du når det trevliga sovrummet med god förvaring och det generösa allrummet. Med en halv vägg som diskret separerar köket och vardagsrummet skapas en harmonisk balans mellan de olika funktionerna, samtidigt som möjligheten till socialt umgänge bevaras.

Här har väggarna slipats och målats om med omsorg, med nytt parkettgolv som sträcker sig genom de större ytorna av lägenheten. Balkongen, belägen i solig sydvästlig riktning på andra våningen, bjuder in till avkoppling och njutning.

Denna bostad tillhör Brf Riksby, en omtyckt och välorganiserad förening med en låg belåningsgrad på endast 1676 lån / kvm och som har genomgått flera större uppfräschningar under årens lopp. Som medlem i föreningen har du även tillgång till gemensamma faciliteter som tvättmöjligheter, cykelförråd och en gästlägenhet med fem sovplatser som kan hyras för 200 kronor per natt.

Dessutom erbjuds en unik plats med utmärkt närhet till Brommaplan och Abrahamsberg, vilket ger dig bekväm tillgång till gym, matbutiker, kollektivtrafik och alla tänkbara serviceinrättningar. I närområdet finner du även Lillsjön med utomhusgym och promenadstigar, samt ett uppskattat koloniområde som är mycket uppskattat av de boende i området.


Boarea
53.5 kvm
Avgift
3 381 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kvarnbacksvägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kvarnbacksvägen.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.