Lämmelgränd 3, vån 4

Lämmelgränd 3, vån 4

Slutpris

6 000 000 kr


Stora mossen— Bromma— Stockholm

Lämmelgränd 3, vån 4


Slutpris
6 000 000 kr

Stora mossen— Bromma— Stockholm

OMRÅDETS TREVLIGASTE 3:A MED STOR INGLASAD BALKONG

- STOR INGLASAD BALKONG
- SMAKFULLT KÖK & BADRUM MED EXKLUSIVA TILLVAL
- HELT FRI FRÅN INSYN
- BÄSTA LÄGET I HELA FÖRENINGEN
- FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
- NÄRA TILL T-BANAN
- TILLHÖRANDE FÖRRÅD

Med stolthet får jag nu lov att presentera en av områdets absolut bästa 3:or som prickar alla rätt! Varmt välkomna till Lämmelgränd 3 och denna smakfulla och inbjudande lägenhet med ett svårslaget läge på attraktiv adress i en stabil & välmående förening. Detta är lägenheten för er som söker någonting utöver det vanliga, ett tillfälle som sällan ges!

Här erbjuds en genomgående påkostad och smakfull bostad med en förstklassig planlösning där varje kvm nyttjas på bästa. Stort, inbjudande och arbetsvänligt kök i en öppen och social planlösning mot det ljusa vardagsrummet med utgång till den härliga inglasade balkongen. Två rymliga sovrum med plats för större säng samt önskat möblemang och med bra förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuds här ett stort och exklusivt badrum utrustat med allt man kan önska. Välkomnande hall med plats för avhängning samt en rymlig klädkammare i direkt anslutning. Lägenheten är belägen högt upp i huset på våning fyra med ett enastående ljusflöde genom stora fönsterpartier samt ett insynsskyddat och lummigt läge.

Lägenheten tillhör Brf St 167, Stora Mossen, en omtyckt och välskött förening som äger marken. Föreningen har en välordnad ekonomi och har amorterat av på sina lån sedan start. De erbjuder sina medlemmar ett gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum, parkeringsplatser samt lekplats och grillplats med flera sittplatser och bord. Till varje lägenhet hör ett separat förråd.

Vidare bor ni här i ett mycket lugnt och stillsamt område med grönskande natur och villaområde precis intill. I området finns flertalet förskolor och skolor. Stora Mossens tunnelbana ligger ett stenkast från dörren. Kommunikationer i Alvik som tunnelbana, tvärbana och bussar ligger en kort promenad bort och tar er smidigt vidare ut i Stockholm. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym och blomsterbutik, allt för den som uppskattar närhet till bra service.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073 506 21 58.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 962 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Lämmelgränd såldes av oss 2024-05-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Lämmelgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.