Minnebergsvägen 12

Minnebergsvägen 12

Slutpris

3 025 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Minnebergsvägen 12


Slutpris
3 025 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 2:A MED SOLIG BALKONG PÅ ATTRAKTIV ADRESS I FÖRENING SOM ÄGER MARKEN

-BALKONG I SOLIGT LÄGE
-VÄLPLANERADE KVADRATMETER
-FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
-ATTRAKTIV ADRESS
-NÄRHET TILL MÄLAREN
Varmt välkomna till Minnebergsvägen 12 och denna ljusa och välplanerade 2:a på attraktiv adress med närhet till Mälaren. Här erbjuds en trevlig 2:a med en förstklassig planlösning om 45 kvm. Smakfullt och arbetsvänligt kök, stort och inbjudande vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i soligt läge, rofyllt sovrum med plats för större säng samt fräscht helkaklat badrum. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck som funkar utmärkt både för singelhushållet samt paret. Det finns möjlighet till snabbt tillträde!

Vidare bor ni här i en stabil förening med god ekonomi som äger marken. Brf Sprängskottet har en fastighet i mycket gott skick där flertalet större renoveringar är genomförda. Tvättstugan är belägen i källaren och där finns även ett tillhörande förråd. Till föreningen finns även en trevlig uteplats på baksidan av huset som får nyttjas av medlemmarna, perfekt för trevliga sommarkvällar med vänner över!

Här bor ni med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Men en kort promenad från porten finns flertalet badbryggor och i hela området finns det gott om badplatser.

Välkommen att höra av dig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
45 kvm
Avgift
3 566 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Minnebergsvägen såldes av oss 2024-06-13. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Minnebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.