Registervägen 18

Registervägen 18

Slutpris

2 800 000 kr


Bromma— Stockholm

Registervägen 18


Slutpris
2 800 000 kr

Bromma— Stockholm

Ljus och optimalt planerad tvåa med balkong i attraktiv förening med ynka 758 kr i belåningsgrad!

- Låg avgift
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Rymlig balkong i soligt söderläge
- Flexibelt tillträde
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Stort tillhörande källarförråd
- Parkeringsplats för 322kr/månad
- Optimal kommunikation med Tunnelbanan inom kort gångavstånd från porten (ca 100 m)
- Välskött och äkta BRF som har 2 st hyreslokaler!
- Otroligt låg belåningsgrad om 758 kr/ kvm

Varmt välkomna till Registervägen 18 och denna välplanerade tvårummare i en otroligt stabil förening. Detta är ett boende för dig som värdesätter en god boendemiljö och livsstil med bästa möjliga kommunikationsmöjligheter. Med denna bostad finns mycket att uppskatta. Till höjdpunkterna hör bland annat en rymlig och solig balkong i soliga söder läge som utgör en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Vidare finns här ett stort och ljust vardagsrum med bevarat ekparkett, ett praktiskt kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat och fräscht badrum med badkar som sätter pricken över i:et för denna fina bostad. Bostaden präglas av en god takhöjd, vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en yteffektiv planlösning som gör att denna bostad upplevs stor för sina kvadratmeter. Utöver de goda förvaringsmöjligheterna i hall och sovrum så finns även tillhörande förråd till bostaden.

Optimal kommunikation med Tunnelbanan inom kort gångavstånd från porten (ca 100 m) som tar er vidare med gröna linjen. Ett extremt attraktivt, lugnt och tryggt boende med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig, såsom t ex bra mataffärer, välrenommerade bagerier/kaféer/restauranger, fräscha träningsanläggningar, olika serviceinrättningar, stora köpcentrum, lummiga parker, rogivande vatten, idylliska badplatser samt väldigt goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana, många bussar, flygbuss till/från Arlanda, Tvärbanan mellan Solna-Sickla och Nockebybanan mellan Alvik-Nockeby.


Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och möjlighet till privatvisning! Vänliga hälsningar Alexandra Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89


Boarea
46 kvm
Avgift
2 103 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.