Registervägen 26

Registervägen 26


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Registervägen 26Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

SMAKFULL GAVELTVÅA I SKULDFRI FÖRENING!

- Skuldfri förening
- Balkong i söderläge
- Ljus och välplanerad
- Låg avgift med bredband inkluderat
- 200m till tunnelbanan
- 3 lokaler i föreningen
- Närhet till grönska

På Registervägen 26 ligger denna oslagbara renoverade tvåa på 48 kvm högst upp i huset i populära Abrahamsberg! Här erbjuds en ljus och charmig bostad med en förstklassig planlösning i gavelläge. Stilrent renoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor samt diskmaskin. Harmoniskt sovrum med grönskan precis intill samt en trevlig balkong som bjuder på många soltimmar i ett härligt söderläge. Tack vare den generösa takhöjden och fönster i tre väderstreck så upplevs bostaden som väldigt ljus och luftig. Måste upplevas på plats!

Bostaden tillhör Brf Diariet 5, en skuldfri förening som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Föreningen har även 3 lokaler som genererar intäkter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd och pingisrum. För de bilburna finns 10 stycken parkeringsplatser som man kan hyra för 330 kr/månad (kö just nu) samt boendeparkering för 300kr/mån längst gatorna. Här har ni möjlighet att bo i en välskött och stabil förening med hög trivselfaktor bland de boende. Till bostaden hör även ett förråd.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till Abrahamsberg som erbjuder bra kommunikationsmöjligheter samt ett stort serviceutbud i form av matbutiker, mysiga fik, frisör och mycket annat. I närheten finns ävens Lillsjön med utegym och promenadstråk samt koloniområde.

Kontakta mig för mer information!
Emma Bogren 073-366 81 70
Mäklarhuset Bromma


Boarea
48 kvm
Avgift
2 363 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Registervägen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Registervägen.

Boka värdering
Emma Bogren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad