Slaggvägen 7, vån 3/3

Slaggvägen 7, vån 3/3

Slutpris

3 377 500 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Slaggvägen 7, vån 3/3


Slutpris
3 377 500 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Smakfull minitrea med balkong i soligt läge ett stenkast från Mälaren! Stabil förening!

- Otroligt välplanerad
- Balkong i bästa sydvästläget
- Fräscht kök och badrum
- Välskött förening som äger marken och har låg belåningsgrad (2628 kr lån/kvm)
- Ett stenkast från Mälaren
- Stort källarförråd samt matkällare tillhörande bostaden.
- 1000/1000 mbit/s och basutbud TV ingår i avgiften

Ett boende utöver det vanliga! Nu finns möjlighet att förvärva denna lägenhet på attraktiv adress ett stenkast ifrån Mälaren. Bostaden har mycket som är värt att uppskatta så som en härlig balkong i söderläge där du kan avnjuta sommarhalvåret på bästa sätt och en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. Här bor ni i en perfekt planerad 50-tals lägenhet med välbevarade originaldetaljer och fräscha moderna inslag. Bostaden bjuder på ett kompromisslöst boende med en hemtrevlig känsla, stilrent kök, luftigt och ljust vardagsrum, helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin, två harmoniska sovrum samt bra förvaring. Välkommen till ett hem att trivas i!

Lägenheten tillhör Brf Slaggvarpen 3 en stabil, lågt belånad och omtyckt förening som äger marken samt har flertalet stora renoveringar bakom sig. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd och en matkällare.

Här bor ni nära vatten och natur och har många härliga promenadstråk och badbryggor direkt runt hörnet! Många boende i området tar med badkläder och tofflor för ett dopp i sjön en varm sommarkväll. Här bor både yngre och äldre, barnfamiljer och ensamhushåll. För den som löptränar, cyklar eller går finns både utegym och strandpromenader runt om i området mot Huvudsta och Solna eller mot Riksby och Lillsjön till exempel. För att handla mat eller shopping finns Bromma Blocks bara några minuter bort med bil eller tvärbana. En station bort med tvärbanan hittar ni även Alvik som vidare tar er in mot city på 10-15 minuter eller mot Solna C åt andra hållet.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 206 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Slaggvägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Slaggvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.