Snörmakarvägen 35a

Snörmakarvägen 35a

Slutpris

2 750 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Snörmakarvägen 35a


Slutpris
2 750 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

SMAKFULL TVÅRUMMARE MED GRÖNSKAN SOM NÄRMASTE GRANNE!

- Optimal planlösning
- Bra förvaring genom flertalet garderober
- Utrustat med alla bekvämligheter
- Takterrass för medlemmarna att nyttja
- Hiss i huset
- Föreningen äger marken
- I huset finns 14 parkeringsplatser
- Närhet till kommunikationer och grönskan

Det är med stolthet jag nu får presentera denna smakfulla tvårummare. Här erbjuds ett attraktivt hem om 49 optimalt planerade kvadratmeter med en härlig balkong! Vidare bor ni här i ett populärt och eftertraktat område där bostaden ligger i ett ostört läge med grönskan precis utanför. Detta är ett otroligt hem att trivas i!

Varmt välkommen till denna nybyggda och toppfräscha lägenhet (byggår 2016/2017) med en otroligt lyxig känsla och påkostade materialval. En förstklassig planlösning där ni möts av en rymlig och välkomnande hall som tar er vidare in i bostaden. Smakfullt och inbjudande kök från i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Vidare erbjuds även ett stort harmoniskt sovrum samt ett stort lyxigt badrum utrustat med kombinerad tvätt och tork (bosch). Bostaden är genomgående i smakfulla färg och materialval vilket ger lägenheten en harmonisk och hemtrevlig känsla!

Lägenheten tillhör Brf Skräddaren, en välskött förening som består av 73 bostadsrättslägenheter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som cykelförråd, takterrass samt miniverkstad. Till bostaden hör ett förråd.

Här bor ni i perfekt läge mellan Brommaplan och Åkeshov som erbjuder goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk.

Kontakta mig för mer information!
Emma Bogren - 073-3668170


Boarea
49 kvm
Avgift
2 836 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-09-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Snörmakarvägen såldes av oss 2023-09-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Snörmakarvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.