Söderberga Allé 64, Vån 4

Söderberga Allé 64, Vån 4

Slutpris

1 950 000 kr


Söderberga Allé— Bromma— Stockholm

Söderberga Allé 64, Vån 4


Slutpris
1 950 000 kr

Söderberga Allé— Bromma— Stockholm

Välplanerad och ljus 2:a högst upp i huset med härlig balkong!

Välkommen till en ljus tvåa högst upp i huset med stor potential och härlig balkong i söderläge. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på boendet. Stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusflöde och ger lägenheten en extra dimension. Lägenheten bjuder på en trivsam och social planlösning som ger dig generösa ytor att umgås samt skapar en härlig atmosfär. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för det mesta - härifrån når du ut till balkongen som ligger i ett högt, lugnt och fritt läge. Här skiner solen såväl på förmiddagen som på eftermiddagen. Rogivande och lugnt placerat sovrum med plats för dubbelsäng. Stort badrum utrustat med bland annat badkar och tvättmaskin för en bekvämare vardag. I övrigt finns det gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett vindsförråd. En bostad att sätta sin egen prägel på som bör upplevas på plats - vi ses på visningen!

Brf Soltunet är en äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter, tvättstuga, bastu och övernattningsrum. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Som boende i Söderberga erbjuds du ett lugnt och mycket trevligt område med närhet till goda kommunikationer, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. Goda kommunikationer i form av bussar till Vällingby och Råcksta. Du kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 10 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholm City. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03


Boarea
58 kvm
Avgift
3 903 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-11-24

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2018-11-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.