Spannvägen 14, högst upp

Spannvägen 14, högst upp

Slutpris

5 645 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Spannvägen 14, högst upp


Slutpris
5 645 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Gaveltrea högst upp i huset med öppen spis och fantastisk balkong!

Högst upp i huset på populära Spannvägen ligger denna oslagbara gaveltrea på 72 kvm med hemtrevlig planlösning, öppen spis och balkong med en fantastisk utsikt!

Bostaden erbjuder en genomgående, social planlösning med fönster i tre väderstreck med ett fint ljusflöde. Hela bostaden har omsorgsfullt renoverats i mycket smakfulla färg och materialval. En generös takhöjd i kombination med att bostaden ligger i gavelläge gör att bostaden känns luftig och harmonisk. Stor balkong i fritt läge med utsikt över trädtopparna och med himlen som tak. Stilrent helkaklat badrum, välutrustat och praktiskt kök med plats för matbord och två rejäla sovrum är bara några av bostadens fördelar. Utmärkta förvaringsmöjligheter med flera garderober i bostaden och två förråd på källarplan. Här bor ni på en lugn gata intill mysiga grönområden i en välskött och stor förening med mycket god ekonomi. Närhet till goda kommunikationer och matbutiker vid Abrahamsberg och Brommaplan. Bra träningsmöjligheter med närhet till SATS, Friskis & Svettis och flera utepadel- och tennisbanor. Området är mycket barnvänligt med härliga grönområden, flera mysiga promenadstråk och populära förskolor och skolor. Mysiga cafér, Gelato scarfo, restaurang Bistro maison samt flera badplatser är bara några av områdets fördelar.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Hoppas vi ses på visningen! Ring gärna om ni har några frågor om bostaden - Jenny Nordstrand, 0700-593 555


Boarea
72 kvm
Avgift
4 414 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Spannvägen såldes av oss 2022-04-01. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Spannvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.